- MED BANAN, KARDEMOMME, GURKEMEJE & evt. CHLORELLA
En sundere granola, sødet med banan og lidt agavesirup eller dadelsirup

Crunchy, tilfredsstillende, glutenfri, sukkerfri og bare JA TAK!

… Også er den derudover også bare så nem at lave.
Ingredienser:
2 mellemstore modne bananer
3 spsk. Agavesirup/kokossirup eller dadelsirup
2 spsk vand
5 dl grovvalsede havregryn
4 dl kerner (solsikkekerner, græskarkerner, sesam, hørfrø)
4 spsk kokosmel
1 tsk chlorella (hvid, da den har mindre bitter smag)
1 tsk kardemomme
1 tsk hav salt
1 tsk gurkemeje
1dl valgfrie nødder, jeg bruger oftest pecan eller hasselnødder
TO-DO:
Tænd ovnen på 150grader varmluft.
Mos banan sammen med vand og sirup, tilføj de andre ingredienser, undtaget nødder.
Bland det hele godt sammen, til en klistret masse - som du kan se på billedet.
Fordel derefter massen ud på en bageplade med bagepapir på.
Kom pladen i ovnen. ca 10-12 min, til den er mørk i kanterne.
Tag derefter granolaen ud og bræk den i mindre stykker, og kom den ind i ovnen igen i 10-12 min.
3 gang, rører du igen i granolen, og tilføjer derefter nødderne.
Hold øje med at det ikke bliver brændt, du kan evt. skrue lidt op for ovnen til sidst :)

Når granolaen er færdig lader du den “tørre” og køle på en plade før du pakker den.
DONE! Nemt ikke?