Kan du svare ja til nedenstående?

Er du flad for energi? Oppustet? Sover du dårligt? Har du hudproblemer? Ledsmerter? Udfordringer med tarmen? Eller noget helt andet?
Måske har du et mål om at ændre dine vaner, tabe dig, tage på, blive sundere, få mere energi eller bare få inspiration og madglæde, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Jeg tror på en kærlig tilgang til ændringer og på at maden er vores medicin. Herigennem kan vi faktisk løse mange flere udfordringer end vi måske tror.

Hvilket forløb giver dig vejen til

SUNDHED OG VELVÆRE

Som der er forskellige udfordringer og mennesker, så er der også forskellige behov.

Jeg tror på en kærlig tilgang til ændringer og på at maden er vores medicin. Herigennem kan vi faktisk løse mange flere udfordringer end vi måske tror.

Alle forløb er 1:1, men der er forskel på om det er et vaneændringsforløb, kostplansforløb eller en konsultation.

Kort sagt:

- Vaneændringsforløb er til dig der er har prøvet diverse tilgange og som ved det kræver mere end bare viden. Men at det også kræver tid, støtte og motivation. Dette er et tæt forløb med ugentlig kontakt.

- Konsultation er til dig som har symptomer, du gerne vil have indsigt i og evt. også blive testet for. Vi har ikke vaner som primært fokus, men mere fokus på viden om kost og livsstil og dets indflydelse på vores krop og system.

- Kostplansforløb er til dig, som gerne vil have en plan at følge. Du er ikke i tvivl om din egen motivation, og vil have det fint med mindre kontakt.

Du kan tilkøbe test til alle vaneændringsforløb og konsultation.

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.