RAW PEANUTBUTTER CARAMEL BROWNIE


EASY NO BAKE CAKE
LETTEST HVIS DU EJER EN FOODPROCESSOR.



image_blog

mmmhh….

Jeg tror du bliver lykkelig når du opdager hvor let det er, det kræver jo ikke nogen ovn, hævning eller ja vanvittige skills. JUBII!

Den er inddelt i 3 dele, så vi tager bare lige en ting af gangen.
Dog først en liste over ingredienser:
Opskriften er til ca. 20små stykker/bomber

RAWBROWNIE BUND:

  • 3 dl mandler

  • 1 dl valnødder/hasselnødder

  • 1 dl solsikkekerner

  • 10 spsk. kakao pulver

  • 300g dadler (uden sten)

  • 4 spsk. kokosmel

  • 2 spsk. kokosolie

  • 3 spsk. chiafrø

  • 1 tsk. havsalt

  • 1 tsk. kardemomme

PEANUTBUTTER SALTY CARAMEL:

  • 1,5dl peanutbutter

  • 0,75dl ahornsirup

  • 1 tsk salt

  • 1/2 tsk vaniljepulver

  • 2 spsk. kokosolie

CHOCOLADE TOP:

  • 100g mørk (72-85%) chokolade

  • 1 spsk kokosolie

  • 1 tsk havsalt.

FREMGANGSMÅDE:

1. DEL - BROWNIEBUND



image_blog

Først skal dadlerne udstenes.
Vægten er efter at stenene er fjernet.

Blend derefter alle ingredienser i en food processer.
Jeg plejer at male 2/3 af alle nødder og kerner først, derefter tilsætte dadler og tilsidst de sidste nødder. Så synes jeg konsistensen bliver bedre. Jeg kan godt lige at der er lidt bid i :)

Det er en god ide at have en god foodprocesser eller en vitamixer. Da det kan være en værre klistremasse.

Det er svært at beskrive konsistensen, men den skal helst ikke klistre for meget. Hvis den ikke samler sig, så tilsæt lidt mere “mandelmel”.



image_blog

Når du har den rigtige konsistens, så kom blandingen i et fad. Fordel det rundt i alle kanter, og lad den være ca. 1 cm. tyk. Kom derefer på køl, imens du laver karamellen.

2. DEL - KARAMEL

Bland alle ingredienserne til en ensartet konsistens. Jeg brugte crunchy peanutbutter, hvorfor den ikke ser så ensartet ud.
Smør herefter karamellen over brownie bunden, og stil på frys i min 30min.

Dette gør at den sætter sig, også er det lettere at komme chokoladen på.

Når der er gået 30 min. Går du igang med
3. del - Chokoladen

Smelt chokoladen i et vandbad, med 1 spsk kokosolie og evt. lidt havsalt.
Held det herefter ovenpå karamellen, og stil igen på frys i en halv time.

Del i mindre stykker og så er kagen klar til at blive serveret :)

Share





Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.