Jeg tror på, at alle kan har muligheden for at optimere deres hverdag til en der giver forøget energi og liv. - Det handler om tilgangen, kommunikationen og hvordan det præsenteres.

Sundhed skal gøres mere simpelt og tilgængeligt.

Jeg hedder Ninni Kjær, og jeg driver min egen sundhedsklinik hvor alt foregår virtuelt eller på din arbejdsplads i København.

Jeg har de seneste 7 år hjulpet klienter med at få mere overskud og sundhed ind i hverdagen. Det har både været klienter med overvægt, mave/tarmproblemer, kronisk forstoppelse, autoimmune sygdomme og spiseforstyrrelser såsom BED, ortorexi, bulimi og en mildere grad af anoreksi. Desunden har jeg arbejdet 2 år som misbrugsbehandler.

Jeg er uddannet fra Københavns universitet med en kandidat i 'Fødevarer innovation og Sundhed', hvor jeg i mit speciale havde fokus på vaneændring.
Derudover er jeg uddannet yogalærer i Indien, Goa.

Jeg tror ikke på at en diæt skal handle om alt det du ikke må. I stedet tror jeg på at den skal tage udgangspunkt i de muligheder lige netop du har for at finde balance mellem kost og hverdag, og på den måde få skabt en sund livsstil. 

Når du kontakter mig, finder vi det forløb der passer lige præcis til dig.
Ingen forløb er ens, da de alle tager udgangspunkt i din nuværende livsstil, formåen, symptomer, udfordringer og mål.

Book en uforpligtende samtale eller benyt dig af kontaktformularen.

book en uforpligtende samtale

Københavns Universitet, 2015-2017

Kandidat: "Fødevare Innovation og Sundhed". Speciale: "Hvilke faktorer spiller ind når vi skal lære at spise mere plante-baseret"

Metropol, 2012-2015

Bachelor: "Ernæring og sundhed" Speciale: "Den vegetariske kost til overvægtige kvinder med PCOS"

Yogalærer, 2017

200hr YTT: UpayaYoga, Goa, Indien. Speciale: Hatha Vinyasa og meditation.

En kærlig tilgang med fokus på funktionel ernæring.

Kære søde Ninni,

Af hjertet TAK for et fantastisk forløb med dig! Du har både lært mig en masse nyt omkring ernæring, og så har du også hjulpet mig med at lære mig selv bedre at kende, på flere måder! Jeg har lært at blive bedre til at lytte på min krops signaler, blevet bedre til at vide hvor meget jeg kan arbejde med af gangen, og lært mig hvor fucking sej jeg egentlig er - også selvom jeg “kun” kan tage små skridt af gangen, når det handler om at integrere nye vaner i mit liv! ❤️

Du er et fantastisk menneske, og det har simpelthen været så nemt for mig at åbne op overfor dig ift. mig og mit liv, blandt andet fordi du har været for vild til at “tage imod mig med åbne arme”, og fordi du bare er så dejlig ligetil og yderst empatisk!

Tak for denne gang - mon ikke vi ses igen en dag :-)

Sandra

Jeg havde min første Skype konsultation hos Ninni den 12 marts i år. Og hvilken lykke det skulle vise sig at blive for mig.

Jeg havde kigget lidt på Ninni's yoga - opskrifter - og sunde lækkerier et lille stykke tid - og jeg tænkte ved mig selv; hun kan noget den dame. Jeg har selv  erfaring med sundhed og gastronomi, og tænkte nuvel; hun kan nok ikke lære mig alverden.

Men sikke en verden hun åbnede op for mig.

Planternes univers - sundhedens univers - Ninnis univers har været en del af mig sidenhen. Min astma har forbedret sig med over 40%. Min sundhed med over 70% og min lykke med over 100%

Jeg stråler som aldrig før - jeg tænker som aldrig før og jeg lever som aldrig før.

Tilgangen til den vegetariske stil er smooth og lækker og let.

Magen til magi skal man lede længe efter.

Tak <3

Rikke

Jeg har været utrolig glad for et forløb hos Ninni. At arbejde med vaner er en lang proces. For mig har “en kold tyrker” ikke været mulig - mine vaner måtte brydes ned, del for del. Den proces har Ninni gjort overskuelig for mig. Under forløbet har jeg fået nogle gode alternativer til mine dårlige vaner, heriblandt psykologiske redskaber, såsom at udskyde trangen til at gøre det jeg har mest lyst til, og i stedet træffe valg som giver mig velvære. Jeg har fået en masse indsigt i hvad vaner er, hvordan vi bliver opmærksomme på dem og hvordan man arbejder med dem - det kan jeg bruge videre, eksempelvis ved at være opmærksom, inden jeg tilegner mig nye dårlige vaner. Ninnis fokus på det hele menneske, har betydet, at jeg ikke har følt mig fordømt - hun har taget mig i hånden og husket mig på, at vaner opstår af en grund og ofte har rod i langt dybere psykologiske processer. Tilgangen har opmuntret til at tage affære, men i mit tempo og på en måde, så alle aspekter af mig blev inddraget, ikke kun de fysiske🧡🧡

Hilsen mig

Forløbet har givet mig "små" nye gode vaner. Ninni var god til at tale ind i mine tankemønstre som for mig er det der fylder en del. Hvilket liv vil jeg leve og hvilken dag skal det være dag. Meget er op til os selv. Ansvaret er placeret hos mig og det var Ninni god til at belyse på en måde der passede min persona godt!

Jeg bruger Ninnis råd fra tid til anden, så hun/forløbet er lidt blevet en lille hjælper på min skulder som husker mig på de gode vaner ❤️

Maja

My dear Ninni

We met more than a year ago when I was at my heaviest.
Started at 105 kg. And you helped me in my journey, and I got down to 80kg❤️
Now After a wile. I needed to check myself again and continue with my weight loss journey. But when I joined your 8 week program I did not know I could learn so much.
This is not a meal program.
This program really takes a deep look on my daily life, gut health, anxiety markers, stress, sleep, exercise and more. And I could understand deeper how weight loss works, and how everything connects.
The weekly assessment helped understand myself more and change habits and be more conscious about my daily choices.
Of course I lost some kg and gained 💪🏻🥳 but! With intuitive changes and being gentle with myself.
I feel I have the tools to continue with my journey. and I thank you for that🌸 🙏🏻

Ornella

DET KOSTER INTET AT TAGE DET FØRSTE SKRIDT

Skal vi igang? Eller er du stadig i overvejelsesfasen? Send mig en besked, giv mig et opkald eller skriv en mail.

Book en uforpligtende samtale

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.