KALDER DIN KROP PÅ DIG?

Når vi ikke lytter til kroppen, vil den sende os tydelige signaler. Jo længere tid vi venter, jo højere vil de lyde.

FOKUS PÅ LIVSSTIL

En livsstil der ikke gavner dig kan komme til udtryk på mange måder. 

Oplever du ubalance i immunforsvaret, manglende energi, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer, forstoppelse, overvægt/yoyo vægt, problemer med huden, hormonelle problemer og/eller nedtrykthed?
Hvis du kan relatere til noget af følgende, kan en kost - og livsstilsændring via vaneændring være en hjælp til at optimere din sundhedstilstand. 

Det er meget individuelt hvor meget kost får lov til at fylde i hverdagen. Erfaringer, viden, vaner, tanker og følelser varierer i høj grad, grundet vores individuelle forskelligheder og livsstile.

Jeg vil guide og hjælpe dig til at finde din unikke vej, gennem kost og livsstilsændring. Udgangspunktet er dig, hvilket vil gøre sandsynligheden for vedholdende ændringer større.

Det vil ikke være et "quick fix" eller en striks plan som du skal følge, men det vil være en livsstil der giver din krop det den behøver for at yde sit bedste.

Essensen i forløbet er "jo flere gode vaner/rutiner vi implementerer, jo mindre plads er der til det der ikke gavner os."

"Lærer vi at lytte til kroppens signaler - mærker vi forandringen."

"Men, vi får først ører, når vi sætter os selv først."

EN HOLISTISK TILGANG TIL MAD

"Mad er kroppens medicin, før vi bliver syge."

Jeg gør brug af en naturlig tilgang til en sund kost og tager udgangspunkt i hver enkelt person og alle aspekter af deres livsstil.
Tid, tilgængelighed, madlavningsfærdigheder, smagspræferencer og allergier vil altid variere blandt hver enkelt. Disse variationer er en af grundene til, at vi ikke kan følge et fast kost skema. Vi skal tillade os at være unikke, at føle og spise vores yndlingsfødevarer og gøre alle de sociale ting som vi elsker - det der gør os lykkelige. 

Alt dette er muligt, når vi finder en balance.

I denne tilgang, kombinerer jeg viden fra en videnskabelig universitetsuddannelse (kandidat i Fødevarer Innovation og Sundhed), fra yoga filosofi og fra den naturlige måde at bruge mad som medicin inspireret af Ayurveda - en af verdens ældste helbredende systemer med oprindelse i Indien. Dette giver efter min mening den bedste mulighed for at finde balance mellem krop og sind.

Med denne tilgang bliver det muligt at finde din vej og give dig de nødvendige værktøjer, som du har brug for til at finde din balance. Sammen vil vi bygge din unikke kost, som ikke er en streng plan at følge, men en livsstil, der giver din krop det den behøver.

Føler du dig oppustet? Energiforladt? Er du begrænset af dårlige vaner? Ledsmerter? Overvægt/ubalance? Eller vil du bare blive bedre til at lytte til kroppen?

JA!

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.